Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Σπιτικοί τρόποι για να εξαλείψετε την κυτταρίτιδα

Scrub με καφέ και ελαιόλαδο Φτιάξτε ένα μίγμα, ανακατεύοντας μισό φλιτζάνι καφέ, μισό φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη και ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο. Βάλτε τα υλικά σε ένα βάζο για ευκολότερο ανακάτεμα και στη συνέχεια απλώστε το στις περιοχές, όπου υπάρχει το πρόβλημα. Τρίψτε καλά με κυκλικές κινήσεις για δέκα λεπτά και σύντομα θα έχετε ξεχάσει τι είναι η κυτταρίτιδα.
Λάδι καρύδας
Κάντε μασάζ με λάδι καρύδας χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σκληρό σφουγγάρι στις περιοχές που έχετε κυτταρίτιδα. Απλώστε το λάδι καρύδας και ύστερα τρίψτε το, χωρίς να το ξεβγάλετε με το σφουγγάρι. Η συγκεκριμένη θεραπεία κάνει το δέρμα απαλό και του χαρίζει ενυδάτωση, διευκολύνοντας παράλληλα την κυκλοφορία του αίματος και μειώνοντας την ορατή και αντιαισθητική όψη της κυτταρίτιδας.                                                                                                Scrub με καφέ Αναμείξτε κόκκους καφέ σε ζεστό νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας και κάντε scrub για 10 λεπτά δύο φορές την εβδομάδα. Ο καφές αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της κυτταρίτιδας. Στα plus της συγκεκριμένης θεραπείας είναι το άρωμα φρεσκάδας, αλλά και το σφριγηλό δέρμα.
Μμμμ, μασάζ
Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στα σημεία, που έχουν κυτταρίτιδα απολαμβάνοντας ένα ζεστό μπάνιο δύο φορές την ημέρα. Μετά από ένα σχεδόν μήνα, έχει παρατηρηθεί ότι το δέρμα είναι πιο λείο και λιγότερο πλαδαρό. Οι γυναίκες που το δοκίμασαν, αναφέρουν ότι η εξωτερική στιβάδα λίπους ήταν λιγότερο διακριτή και στην αφή ήταν το ίδιο απαλή με το δέρμα στο υπόλοιπο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου