Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Δώσε στα φρύδια σου το σωστό σχήμα

Εάν ήξερες πόσο πολύ μπορείς να επηρεάσεις την εικόνα σου επιλέγοντας το σωστό σχήμα στα φρύδια σου, δεν θα τα παραμελούσες τόσο.


Έαν έχεις στρογγυλό πρόσωπο: Σχημάτισε ψηλή γωνία

Πώς να το πετύχεις: βγάλε τα φρύδια σου κάτω από τη φυσική τους γραμμή για να δημιουργήσεις την ψηλή γωνία. Το σωστό σημείο να τη σχηματίσεις είναι εκεί όπου τελειώνει η κόρη του ματιού σου όταν κοιτάς ευθεία.

Εάν έχεις οβάλ πρόσωπο: Σχημάτισε μεγαλύτερο μήκος

Πώς θα το πετύχεις: Με το να μη΄ν αφαιρείς την «ουρά» των φρυδιών ή να τη ζωγραφίζεις με σκιά στο ίδιο χρώμα με αυτά. Βγάλε τις περιττές τρίχες αλλά μην το παρακάνεις. Τα φρύδια να αρχίζουν από την εσωτερική γωνία των ματιών σου.

Εάν έχεις τετράγωνο πρόσωπο: Σχημάτισε ήπια καμπύλη

Πώς θα το πετύχεις: Το τετράγωνο πρόσωπο χρειάζεται γεμάτα φρύδια αλλά με λεπτή καμπύλη. Αφαίρεσε τις τρίχες από την ουρά και χρησιμοποίησε ένα μολύβι σε χρώμα έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σου, για να τα «ανοίξεις».

Εάν έχεις τρίγωνο πρόσωπο: Σχημάτισε αυξημένο πάχος

Πώς θα το πετύχεις: Τα έντονα ζυγωματικά θα δείχνουν πιο όμορφα αν γεμίσεις τα φρύδια σου. Εάν τα δικά σου είναι λεπτά, πάρε ένα μολύβι στο χρώμα των μαλλιών σου και κάνε μικρές πινελιές προς την φορά των φρυδιών σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου