Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Διόρθωσε το σχήμα των φρυδιών σου

Παρασύρθηκες βγάζοντας τα φρύδια σου και χάλασες το σχήμα τους; Μην αγχώνεσαι! Η Beauty Editor του Shape δίνει συμβουλές για να διορθώσεις το πρόβλημα άμεσα!
Αρχικά, άφησε στην άκρη τα τσιμπιδάκια, για περίπου 3 μήνες, προκειμένου οι τρίχες να ξαναμεγαλώσουν. Μπορείς, βέβαια, να βγάλεις μόνο εκείνες που είναι πολύ φανερές και βρίσκονται κάτω από το φρύδι.
Για να καμουφλάρεις τα κενά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό μολύβι για τα φρύδια. Το μολύβι είναι προτιμότερο από τη σκιά, γιατί μπορείς να το ελέγξεις ευκολότερα και προσφέρει καλύτερη κάλυψη.
Διάλεξε μια απόχρωση που να ταιριάζει με το χρώμα των φρυδιών σου –όσο πιο ανοιχτή τόσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα– και εφάρμοσέ το με μικρές ταμποναριστές κινήσεις, όπου χρειάζεται, για να διορθώσεις το σχήμα.
Μας αρέσει πολύ το Eyebrow Pencil της Max Factor, το οποίο έχει και ενσωματωμένο βουρτσάκι στο καπάκι του.
Εάν οι τρίχες εξακολουθούν να μη μεγαλώνουν μετά από 6 μήνες, καλό θα είναι να επισκεφτείς ένα δερματολόγο. Όταν βγάζεις τα φρύδια σου συχνά και σε μεγάλο βαθμό, είναι πιθανό να τραυματίσεις τη ρίζα της τρίχας με αποτέλεσμα αυτή να μη μεγαλώνει. Αυτό, όμως είναι προσωρινό.
Ξεκίνησε θεραπεία με το Eyelash and Eyebrow Treatment της Foltène Pharma που ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών και αποκαθιστά την υγεία των φρυδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου